Homepage Expres-Zo

Informatie en voorwaarden

   
Expres-Zo homepage Bedrijfsuitje Vrijgezellenfeest Kinderfeestjes Baby shower Pimpen met decoupage Workshops Workshops voor familie en vrienden Budgetworkshop Workshop op locatie Mixed media Acties en nieuwtjes Wolvilten Mozaiëken Aardewerk en glas beschilderen Powertex en StoneArt Workshop glasmoza´ek Sieraden maken Knutselkisten Verkoop materialen Agenda Informatie en voorwaarden Routebeschrijving

Expres-zo
Tel.: 06-10302722
Zonstraat 134
3581MX Utrecht.
E-mail:

Tot ziens bij EXPRES-ZO!

.

VOORWAARDEN.

De workshops zijn inclusief materiaal, koffie, thee en zoets tenzij anders vermeld.
Je mag eventueel zelf ook hapjes en drankjes meenemen. Wij verzorgen dan zonder extra kosten het servies.

Reserveringsvoorwaarden:
Een workshop is gereserveerd wanneer je 10 euro reserveringskosten per persoon hebt overgemaakt. Dit zijn geen extra kosten maar is een vooruitbetaling voor de workshop zodat wij zeker weten dat je ook komt. Wanneer de reserveringskosten niet zijn overgemaakt op onze rekening annuleren wij de gemaakte afspraak. De dag kan dan weer gereserveerd worden door een andere groep.

Je kan kosteloos annuleren tot 4 weken voor de workshop. De reserveringskosten krijg je dan retour. Wij hebben dan de tijd om nog te reserveren voor een andere groep. Na deze periode geven wij de reserveringskosten niet retour tenzij er een andere groep geboekt heeft voor jullie datum.

De workshops gaan altijd door. Ook als de groep klein is. Als er sprake is van overmacht vanuit onze kant kunnen wij ( de workshopgevers) de workshop annuleren. Je krijgt dan natuurlijk de aanbetaling retour of kan in overleg een andere datum afspreken.

Wij zijn niet aansprakelijk voor opgelopen schade tijdens de workshops.