Homepage Expres-Zo

Vrijgezellenfeesten in Utrecht

   
Expres-Zo homepage Bedrijfsuitje Vrijgezellenfeest Kinderfeestjes Baby shower Pimpen met decoupage Workshops Workshops voor familie en vrienden Budgetworkshop Workshop op locatie Mixed media Acties en nieuwtjes Wolvilten Mozaiëken Aardewerk en glas beschilderen Powertex en StoneArt Workshop glasmoza´ek Sieraden maken Knutselkisten Verkoop materialen Agenda Informatie en voorwaarden Routebeschrijving

Expres-Zo organiseert ook creatieve workshops voor je vrijgezellendag. Kleine groepen zijn ook welkom. Een datum en tijd spreken we af in overleg.

 

mozaiek workshop bij expres-zo in utrecht vrijgezellenfeest bij expres-zo vrijgezellenfeest, creatieve workshop bij expres-zo eigen ontwerp groep workshopservies schilderen in utrecht bij expres-zo workshops


Leuke voorbeelden en meer informatie via de linkjes links in de balk. Bellen of mailen om te verleggen kan natuurlijk ook.
We beginnen de workshop met koffie/thee en zoets.
De aanstaande bruid mag natuurlijk patronen en kleuren voor het object uit zoeken. Dit duurt meestal wel even. De hele groep geeft haar natuurlijk advies.
Tijdens de workshop wordt de gebruikte techniek stap voor stap uitgelegd.
Aan het eind van de workshop hebben jullie een super leuke herinnering voor haar vrijgezellendag gemaakt.

 

De creatieve workshops zijn bijvoorbeeld:

Een servies schilderen: (29,50) euro p.p. exclusief het servies wat je zelf meeneemt) Echt, iedereen kan het met onze handige tips. Aardewerk of glas met veel of minder kleurtjes, a la pip of blond, met veel bloemetjes, aboriginal, abstract of stippen. De aanstaande bruid kiest natuurlijk wat jullie met zijn allen gaan maken.

Mozaiek workshop: De aanstaande bruid mag kiezen wat ze cadeau krijgt:( 90 euro voor het gezamenlijk object, een schilderij of tafeltje en de materialen en 20 euro per persoon.) Er wordt veel overlegd over de kleurtjes en patronen.

Wil je tijdens de mozaiekworkshop ieder voor zich iets maken dan kan dat natuurlijk ook. Bovenstaande prijs vervalt, de workshop kost dan 35 euro incl materiaal p.p.

Sieraden maken: ( 32,50 p.p. inclusief materiaal) Je maakt bijvoorbeeld een mooie ketting of armband bij de outfit voor de bruiloft. Verschillende technieken om sieraden te maken worden tijdens de workshop uitgelegd.

Powertex: Beelden of schilderijen maken vanaf 35 euro.

Mixed media: Een kunstwerk maken voor aan de muur bestaande uit verschillende kleine lijstjes. We gebruiken de mixed media techniek. ( verf, papier, lintjes, steentjes enz 30 euro per persoon)

Voor groepen van 8 personen of meer die kiezen voor de mozaiekworkshop is het ook mogelijk om individueel nog een fotolijstje of ring extra te mozieken. Je hebt dan zelf ook een leuke herinnering aan de dag. De extra kosten zijn dan 9 euro per persoon. Tijdens de workshop servies beschilderen kun je natuurlijk ook 1 object voor jezelf beschilderen en 1 object voor het servies voor de aanstaande bruid. Voor leuke voorbeelden en meer informatie over de workshops kun je kijken op deze site onder het kopje met de naam van de workshop. Bijvoorbeeld voor een vrijgezellenworkshop met een schilderij mozaieken klik je in het linker venster op mozaiek.

 

  • De workshops worden op afspraak van maandag t/m zondag gegeven.
  • Wil je een workshop volgen met een of twee personen dan kun je inschrijven op de al vastgestelde data. (zie agenda). Je kan natuurlijk ook een andere datum afspreken.
  • onbeperkt koffie en thee zijn bij de prijs inbegrepen.
  • Wil je zelf hapjes meenemen dan kan dat ook. Wij verzorgen dan zonder extra kosten het servies.
  • Leuke restaurantjes zijn op loopafstand van ons atelier. Met mooi weer kun je gezellig picknicken in een van de mooie parken op 5 minuutjes loopafstand van het atelier. ( Lepelenburg en het Wilhelminapark)

Voor informatie of boekingen kun je natuurlijk ook bellen.

.schilderij mozaieken bij expres-zo in utrechtworkshop servies schilderen bij expres-zo in utrecht, vrijgezellenfeestworkshop servies schilderen bij expres-zo in utrecht, vrijgezellenfeest, mozaiekworkshop vrijgezellenfeest bij expres-zo in utrechtworkshop sieraden maken voor de vrijgezel bij expres-zomozaiekworkshop vrijgezellenfeest bij expres-zo in utrechtvrijgezellendag, creatieve workshop mozaiek bij expres-zo in utrecht. eigen ontwerp groep

 
servies schilderen bij expres-zo in utrecht tijdens een vrijgezellenfeest workshop sieraden maken bij expres-zo vrijgezellenfeest vrijgezellen feest workshop sieraden maken bij expres-zo in utrecht
creatieve workshop voor vrijgezellenfeest bij expres-zo in utrecht vrijgezellenfeest workshop servies schilderen bij expres-zo in utrecht  workshop servies schilderen bij expres-zo in utrecht, creatieve workshop
  workshop utrecht bij expres-zo sieraden maken expres-zo creatieve workshops in utrecht. Tijdens een vrijgezellenfeest fotolijst mozaieken
vrijgezellenfeest in utrecht bij expres-zo creatieve workshop, ring mozaieken met mini mozaiek