Homepage Expres-Zo

Mozaïek workshop bij Expres-Zo in Utrecht

   
Expres-Zo homepage Bedrijfsuitje Vrijgezellenfeest Kinderfeestjes Baby shower Pimpen met decoupage Workshops Workshops voor familie en vrienden Budgetworkshop Workshop op locatie Mixed media Acties en nieuwtjes Wolvilten Mozaiëken Aardewerk en glas beschilderen Powertex en StoneArt Workshop glasmoza´ek Sieraden maken Knutselkisten Verkoop materialen Agenda Informatie en voorwaarden Routebeschrijving

 

workshop mozaiek bij expres-zo in utrecht

Wil je alleen of met een klein groepje komen? Bel of mail dan eens voor de mogelijkheden of kijk eens in de agenda van deze site. Buiten de agenda om kun je ook reserveren.


Je leert tijdens de workshop wanneer je welk soort tegels gebruikt, hoe je de tegels kunt knippen en snijden en welk gereedschap je daarvoor nodig hebt. In het atelier hebben we ruim 40 kleuren tegels waar je mee kunt werken. Je mag natuurlijk ook gebruik maken van mooie glasnuggets, stukjes spiegelglas, schelpjes en andere leuke vormen die gecombineerd kunnen worden met het mozaiek. Er zijn altijd wel bijzondere tegels op voorraad die je ook kan gebruiken. Bijvoorbeeld turkse tegels, franse tegeltjes en retro tegels, oud servies.

De workshop is geschikt om individueel een object te mozaieken maar ook super leuk om een gezamenlijk project met een groep te maken voor bijvoorbeeld de vrijgezel, de jarige en ieder ander die een leuk cadeau gaat krijgen.

Naast de aandacht voor de techniek leer je ook kijken naar mozaïek met een knipoog. Je hoeft niet altijd met dezelfde dikte van tegels te werken. Je kunt bijvoorbeeld ook mozaïeken met een dierbare steen die je ooit hebt gevonden. Of wat dacht je van schelpen of dat kopje van je oma of stukjes van die mooie schaal die kapot gevallen is.
Je kan zelf gekke, leuke of dierbare dingen meenemen om in je object te verwerken.

Wat betreft de objecten waarop je gaat mozaieken zijn er ook veel mogelijkheden: In het atelier kun je tijdens de workshop kiezen welk object je gaat maken bijvoorbeeld:

fotolijstjes, bloempotjes, doosjes, dienblad, schaal, vlinders, onderzetters, spiegeltje in allelei vormen, schilderij, mini torso, vis op standaard en nog meer

We hebben ook leuke tuin decoraties: stap/stoeptegels, nummerborden, vogelhuisjes, ballen voor in de tuin, olielampjes en meer.

We beginnen de workshop met koffie of thee en zoets. De techniek van het mozaieken wordt dan uitgelegd. Daarna maak je een ontwerp en kies je de tegels. In het kleurrijke atelier liggen tal van boeken, fotoos en voorbeelden waar je door geïnspireerd kunt worden. Misschien heb je thuis nog iets liggen wat je graag wil mozaïeken? Overleg bij het reserveren van de workshop dan even of het geschikt is om mee te mozaieken. Je zal niet de eerste zijn die meedoet aan de trend om te hergebruiken.

Prijs voor de mozaïek workshops:

  • Workshop individueel object mozaieken 3 uur: 35 euro inclusief alle materialen
  • Workshop sieraden maken met mini mozaiek of glas 30 euro (2,5 uur)
  • Workshop ( 3 uur) gezamenlijk project mozaieken voor bijvoorbeeld de vrijgezel of een jarige: 20 euro per persoon en eenmalig 90 euro voor een schilderij of een super leuke bistro tafel.

Bij de workshopprijs zijn gebruik van alle materialen, gereedschappen, koffie, thee en zoets inbegrepen. Er komen dus geen onverwachte extra kosten bij. Ook fijn om te weten: iedereen gaat naar huis met een super mooi mozaiekstuk wat af is. Je hoeft dus thuis geen steentjes meer te plakken of te knippen.

 

  • De workshops worden ook op zondag gegeven.
  • Buiten de agenda om kun je altijd een andere datum reserveren.
  • Wil je een workshop volgen met een of twee personen dan kun je inschrijven op de al vastgestelde inloopdata (zie agenda).
  • Zoets, onbeperkt koffie en thee zijn bij de prijs inbegrepen.
  • Wil je zelf hapjes meenemen dan kan dat natuurlijk ook. Wij verzorgen dan zonder extra kosten het servies.
  • Leuke restaurantjes zijn op loopafstand van ons atelier. Met mooi weer kun je gezellig picknicken in een van de mooie parken op 5 minuutjes loopafstand van het atelier.

.mozaiek workshop expres-zofotolijst mozaieken bij expres-zo in utrecht mozaiekworkshop bij expres-zo vrijgezellenfeest workshop mozaiek bij expres-zo mozaiekworkshop bij expres-zo in utrecht gemaakt door evalinemozaiekworkshop bij expres-zo in utrechtmozaiek workshop expres-zo schaal mozaiekworkshop bij expres-zo in utrecht mozaiek workshop

. expres-zo mozaiekworkshop beeld mozaieken bij expres-zo in utrecht

 

 

Mozaiek workshop bij Expres-zo workshops in utrecht

mozaiekworkshop bij expres-zo in utrecht vrijgezellenfeest
mzaiek workshop bij expres-zo tafel mozaiekworkshop bij expres-zo in utrecht fotolijstje door anna mozaiekworkshop bij expres-zo in utrecht
   
mozaiek workshop bij Expres-zo workshop in Utrecht
   
workshop mozaiek bij expres-zo in utrecht mozaiek workshop bij expres-zo
     
vrijgezelenfeest bij expres-zo stoeptegel mozaiek bij Expres-zo creatieve workshops
     
expres-zo creatieve workshop mozaiek eigen werk met een knipoog
     
     
mozaiekworkshop bij expres-zo in utrecht   expres-zo workshop glas mnozaiek lampje
    glasmozaiek
workshop mozaiek bij expres-zo
  buitenmozaiek  
mozaiekworkshop bij expres-zo in utrecht