Homepage Expres-Zo

Workshops voor familie en vrienden

   
Expres-Zo homepage Bedrijfsuitje Vrijgezellenfeest Kinderfeestjes Baby shower Pimpen met decoupage Workshops Workshops voor familie en vrienden Budgetworkshop Workshop op locatie Mixed media Acties en nieuwtjes Wolvilten Mozaiëken Aardewerk en glas beschilderen Powertex en StoneArt Workshop glasmoza´ek Sieraden maken Knutselkisten Verkoop materialen Agenda Informatie en voorwaarden Routebeschrijving

Samen creatief bezig zijn. Kleine groepen zijn bij Expres-zo in Utreht ook welkom. Wil je alleen een workshop volgen? Kijk dan eens in de agenda bij de al geplande workshops. Wil je informatie informatie of een datum afspreken? Bel of mail dan voor meer informatie.

creatieve workshop bij expres-zo in utrecht workshop servies schilderen bij expres-zo in utrecht workshop mozaiek voor familiedag bij expres-zo in utrecht workshop powertex beelden bij expres-zo in utrecht

Ben je bezig met het organiseren van jullie (jaarlijkse) uitje of wil je je verjaardag vieren op een orginele manier? Wij willen je daar graag bij helpen.
Utrecht ligt centraal in het land en vanaf de verschillende invalswegen zijn wij goed bereikbaar. Het atelier ligt op loopafstand van het centrum en museum kwartier. Parkeren kan bij ons voor de deur.

Willen jullie een deel van de dag creatief doorbrengen dan zijn onze workshops daar zeer geschikt voor. Er zijn veel mogelijkheden om de rest van de dag op een weer heel andere manier door te brengen. Een stadswandeling, een museum bezoek (ons atelier ligt op loopafstand van o.a het spoorwegmuseum en het museumkwartier) of lekker eten in een van de oude werfkelders in Utrecht of leuke restaurantjes in de omgeving..

Heeft iemand van de groep iets te vieren en willen jullie die verrassen dan is het mogelijk gezamenlijk een werkstuk te maken. Enkele ideeën hiervoor zijn:

 • Glas of aardewerk (bijvoorbeeld een ontbijt of tapas servies) beschilderen.
 • Een schilderij mozaïeken.
 • Sieraden maken
 • Beelden maken met powertex
 • Een schilderij maken met verf, papier, lint en meer. ( mixed media)

Hebben jullie zelf ideeën bel of mail dan even om te overleggen. Behalve het maken van een gezamenlijk object is het ook mogelijk dat iedereen haar/zijn eigen werkstuk maakt met een door jullie gekozen techniek.
Uitgebreide informatie hierover kun je bekijken op deze website door een item in de kolom hiernaast aan te klikken.

 • De workshops worden op afspraak gegeven, ook op zondag.
 • Buiten de agenda om kun je altijd een andere datum reserveren.
 • Wil je een workshop volgen met een of twee personen dan kun je inschrijven op de al vastgestelde inloopdata (zie agenda). Je kan natuurlijk ook een andere datum afspreken.
 • onbeperkt koffie en thee zijn bij de prijs inbegrepen.
 • Wil je zelf hapjes meenemen dan kan dat natuurlijk ook. Wij verzorgen dan zonder extra kosten het servies.
 • Leuke restaurantjes zijn op loopafstand van ons atelier.
workshop sieraden maken bij expres-zo in utrecht. Ook op locatie
Glas beschilderen Sieraden ontwerpen Mozaïeken
mozaiek workshop bij expres-zo creatieve workshops in utrecht workshop mozaiek bij expres-zo in utrecht. Ook op locatie powertex beelden maken bij expres-zo in utrecht ook op locatie
Mozaïeken familiedag mozaiek beelden maken met powertex
workshop servies schilderen bij expres-zo in utrecht workshop mozaiek bij expres-zo in utrecht vriendinnen uitje mozaiekworkshop verjaardag creatieve workshop bij expres-zo in utrecht workshop mozaiek, dienblad moaiek bij expres-zo in utrecht schalen mozaieken bij expres-zo mozaiek workshop bij expres-zo creatieve workshops in utrecht expres-zo utrecht workshop sieraden maken