Homepage Expres-Zo

Workshops in Utrecht

   
Expres-Zo homepage Bedrijfsuitje Vrijgezellenfeest Kinderfeestjes Baby shower Pimpen met decoupage Workshops Workshops voor familie en vrienden Budgetworkshop Workshop op locatie Mixed media Acties en nieuwtjes Wolvilten Mozaiëken Aardewerk en glas beschilderen Powertex en StoneArt Workshop glasmoza´ek Sieraden maken Knutselkisten Verkoop materialen Agenda Informatie en voorwaarden Routebeschrijving

Wil je alleen komen of met een klein groepje? Dan ben je ook welkom. Bel, mail of kijk in de agenda voor de mogelijkheden. Er is regelmatig inloop-atelier.

De verschillende workshops zijn ook geschikt voor mensen met weinig of geen ervaring. We hebben altijd handige tips en tricks zodat iedereen met een super leuk object naar huis gaat. Tijdens de workshops worden de technieken stap voor stap uitgelegd. Ook fijn om te weten : iedereen gaat bij ons altijd weg met een object wat helemaal klaar is en zonder onverwachte extra kosten. Al onze prijzen zijn inclusief alle materialen, koffie, thee en zoets tenzij anders vermeld.

Expres-Zo wil het hergebruik van artikelen graag stimuleren. Hoewel er een ruim aanbod van materialen in het atelier aanwezig is, willen wij mensen ook uitnodigen thuis eens rond te kijken of er een voorwerp geschikt is voor een metamorfose. Bijvoorbeeld een oud tafeltje, een spiegel, glas of aardewerk servies, een vaas of bloempot die je wil decoreren met een techniek. Wil je zelf iets meenemen om te decoreren / pimpen, bel dan wel even om te overleggen of het voorwerp geschikt is voor de techniek.

Creatieve workshops:

 • mozaieken met tegeltjes en eventueel gebruik van servies ( 3 uur, 35 euro p.p. incl materiaal)
 • servies schilderen (2,5 uur, 29,50 p.p. incl materiaal. Het servies neem je wel zelf mee)
 • sieraden maken (2,5 uur, 32,50 p.p. incl materiaal)
 • powertex met verschillende materialen, denk aan beelden, beesten, schilderijen
  decoupage vanaf 35 euro

 

 • De workshops worden van maandag t/m zondag gegeven
 • Buiten de agenda om kun je altijd een andere datum reserveren.
 • Wil je een workshop volgen met een of twee personen dan kun je inschrijven op de al vastgestelde inloopdata (zie agenda). Je kan natuurlijk ook een andere datum afspreken.
 • Alle materialen, tenzij anders vermeld, zoets, onbeperkt koffie en thee zijn bij de prijs inbegrepen.
 • Wil je zelf hapjes meenemen dan kan dat natuurlijk ook. Wij verzorgen dan zonder extra kosten het servies.
 • Leuke restaurantjes en het museumkwartier met verschillende mooie musea kun je vinden op loopafstand van ons atelier. Het spoorwegmuseum zit bij ons aan het eind van de straat.